Kedves Ügyfeleink, Partnereink!

 

 

Köszönjük az elmúlt időszakra tekintettel felénk tanúsított türelmeteket! Cégünk ismét, nektek is köszönhetően egy újabb fejlesztés végére érhetett. Telephelyünkön sikeresen beüzemeltük a 20 KW-os Napelem rendszerünk ez által is biztosítva cégünk környezettudatos hozzáállását, és energiahatékonyságunk növekedését. Így szervereink mind szünetmentes táp rendszerrel, mind a kupakkal, napelemmel és aggregátorral is el vannak látva. Így már büszkén merjük kijelenteni és vállalni a 99.9 % -os rendelkezésre állást.

 

 

Ezúton szeretnénk partnereinknek köszönetet mondani, akik a fejlesztésben részt vettek:

Gajdács Krisztián - habbetuk.hu

Máté Zsolt - Máté Zsolt E.V.

Aracsi Dávid - Aracsi Dávid E.V.

DCEurope

Rácz Árpád - Rezsimentor

Kollégáink és csapatunk.

 

 

És kiemelten köszönjük nektek, ügyfeleinknek, hiszen nélkületek nem fejlődhetnénk nap, mint nap és nem tudnánk mind technikai mind tudásban többet nyújtani nektek.

 

Nem állunk meg a fejlesztésben szeretnénk internet ellátásunkat is még növelni a jelenlegi redundáns rendszer sávszélesség növelésével. Továbbá ki akarunk alakítani egy külön tárgyaló / stream termet melyet ügyfeleink marketing megoldásainkat szélesítésére szeretnénk majd használni. Továbbá bővíteni fogjuk szervertermünk méreteit a jövő évben.

 

 

 

Dátum: 2021.09.15.

 

Köszönettel és Tisztelettel:

Kátai AttilaSzerda, Szeptember 15, 2021« Vissza